Mobile

Najavljena Final Fantasy XV MMORPG igra za mobilne telefone

Square Enix će se još jednom okušati u pokušaju da Final Fantasy XV iskustvo prenese na ekrane mobilnih telefona.

Pošto su A New Empire i FFXV Pocket Edition imali manje uspeha, sada je predstavljena igra u MMORPG fazonu – Final Fantasy XV Mobile.

Na njoj rade korejski studio JSC Games i kineski GAEA Mobile, koji igru razvija pomoću Unreal 4 endžina, koji je već u masovnoj upotrebi za igre na mobilnim uređajima.

Ovde se ne radi o portu sa pridodatim elementima MMORPG-a, već će priča biti smeštena u paralelnom svetu i doneće neke potpuno nove predele za istraživanje. Ono što će developeri pokušati da prenesu sa moćnijih konzola jeste odlična i brza akcija praćena divnom grafikom.

Prvi uvid u igru se očekuje u narednih nekoliko meseci, dok je datum izlaska za sada misterija.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top