PC

Nažalost, Valve ne radi na novoj Left 4 Dead igri

Left 4 Dead 2 je nedavno obeležio čitavu deceniju postojanja, a i pored toga još uvek nije izdat treći deo u serijalu. O nastavku je bilo dosta reči u prethodnim mesecima, pogotovu iz razloga što je Valve posle dugo godina konačno najavio singlplejer Half-Life naslov.

Za razliku od tog kultnog serijala, Valve je po pitanju nove Left 4 Dead igre sada razočarao fanove objavom da se nastavak definitivno nije u izradi, tako da će morati da se čeka još dosta vremena kako bi se on eventualno pojavio.

Pošto je Left 4 Dead 3 nemoguće očekivati, mislilo se da će posle Half-Life: Alyx naredni VR naslov biti upravo neki L4D spin-offali ni to nije slučaj, jer Valve u prethodnim godinama nije radio na nijednom projektu vezanom za ovaj serial o ubijanju hordi zombija.

Čuti ovakve vesti je razočaravajuće, pogotovu jer se radi o serijalu koji je ostavio dubok trag u istoriji igara, i inspirisao je mnoge studije da se oprobaju sa sličnim naslovima, bilo da se radi o nekoj potpuno drugoj pošasti ili isto o zombijima, poput World War Z igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top