Vesti

Ninja dobio između 20 i 30 miliona dolara za prelazak na striming platformu Mixer

Prošle godine je najpopularniji Fortnite strimer, a ujedno i najpopularniji strimer generalno, napustio Twitch u korist suparničke striming platforme Mixer, iza koje stoji Majkrosoft.

Prelazak ovog strimera sa jedne na drugu platformu je bio poprilično brz i nagao, a milionima fanova je ostala samo opcija da pređu zajedno sa strimerom na novo mesto kako bi ga pratili.

Iz tih razloga se verovalo da se radi o velikoj sumi koja je bila u ponudi kako bi se prelazak na Mixer ostvario, ali sve do sada brojka nije bila poznata. Kako navodi izvor blizak kompaniji Majkrosoft, koji je imao prilike da dobije uvid u sam ugovor koji je Ninja potpisao, suma koja je strimeru isplaćena za “transfer” je između 20 i 30 miliona dolara, što je zaista neverovatna brojka.

Tek se treba videti da li će se ovaj potez isplatiti, kao i stupanje u ekskluzivnost sa drugim poznatijim ličnostima, a Ninja je i dalje izuzetno popularan, o čemu govori podatak da je nedavno dobio sopstveni skin u igri.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top