PC

Ninja i ostali poznati strimeri konačno dobijaju svoje Fortnite skinove

Ono što su mnogi Fortnite igrači već duži period očekivali da developeri dodaju u igru jesu skinovi sa najpoznatijim strimerima.

Bilo je dosta predloga, kreacija od strane fanova, i poređenja postojećih skinova sa popularnim ličnostima, ali je tek sada stigao zvanični skin za Ninju, najpopularnijeg Fortnite strimera.

Kada je u pitanju Ninja, to nije samo običan skinm već igrači mogu kupiti i ranac, emote i pickaxe u vidu katani.

Ninja skin dolazi kao deo Icon serije i biće dostupan u naredna dva dana, a isto kao deo ove serije će doći i skinovi persona kao što su Loserfruit, TheGrefg i mnoga druga poznata lica, s tim što tempo dodavanja trenutno nije poznat.

U prethodnom periodu su od poznatih ličnosti svoje skinove dobili Džon Vik, Major Lazer i Marshmello, koji je imao priliku da unutar same igre održi koncert.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top