PC

Nova Call of Duty igra neće imati jetpackove

Pošto smo kalendare već prebacili na 2020. godinu, znači da je stiglo i vreme da se govori o narednoj Call of Duty igri, koja će se pojaviti na jesen.

CoD: Modern Warfare koji se trenutno igra je dobio pomešanu reakciju publike, sa pohvalama na račun gejmpleja, a kritikama po pitanju priče i standardno grabljivih mikrotransakcija.

Sada je otkriveno da će naredna Call of Duty igra biti bez jetpackova, koji su izazvali dosta problema i nesuglasica među igračima, jer su oni uveli znatne promene u pogledu opcija za kretanje igrača, a to se mnogima nije dopalo pošto se gejmplej na taj način dosta razlikovao od onog ustaljenog godinama.

Vest dolazi od producenta iz studija Treyarch koji je zadužen za rad na novoj igri, ali osim toga nemamo drugih detalja o tome koja je naredna igra i šta možemo očekivati od nje.

Ono što je poznato na osnovu izveštaja koji se pojavio prošle godine je da je za 2020. godinu planiran Call of Duty: Black Ops 5, koji će posedovati punokrvnu singlplejer kampanju smeštenu u Hladnom ratu, kao i da će biti dostupan za next-gen konzole. Kako izvori navode, Treyarch je dobio prednost sa ovim naslovom kako bi što pre ispravio greške načinjene sa prethodnim Black Ops 4, zbog čega su drugi studiji sa svojim projektom pauzirali rad.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top