PC

Nova Star Wars era će navodno biti započeta naredne godine i to video igrom

Izlazak filma The Rise of Skywalker u decembru je označio kraj još jedne ere u Star Wars univerzumu, koje je poznato kao Skywalker saga.

Iako od izlaska filma nije proteklo mnogo, već su se pojavile glasine koje otkrivaju detalje o narednom poglavlju priče u galaksiji daleko, daleko odavde.

Kako otkriva portal prepoznatljiv po otkrivanjima informacija pre vremena, Making Star Wars, naredna saga nas vodi u prošlost i govoriće o zbivanjima iz perioda zvanog The High Republic, koji je postojao čak 400 godina pre nedavno završene sage.

Drugi portal, Ziro.hu, je izneo iste detalje o priči, ali i to naredna saga će biti ispričana kroz različite medije i da će ona započeti beš sa video igrom, čime bi Disney prihvatio Marvelov model izdavanja filmova i drugih medija koji su nezavisni ali u istu ruku povezani.

Drugih detalja nema o spomenutoj igri, jedino poznato je da bi se ona mogla pojaviti tokom 2021. godine.
Dopada nam se ideja što će nam naredni serijal doneti više materijala iz bogatog perioda republike i perioda postojanja odreda Džedaja.

Govori se da je trenutno u razvoju još jedna Star Wars igra, i to je nastavak za Jedi: Fallen Order koji će nastaviti priču o Kalu Kestisu i događajima nakon Odredbe 66.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top