PC

Poreski izveštaj praktično potvrđuje da je GTA 6 u razvoju

Do sada su razni izvori govorili o tome da je dugo očekivani Grand Theft Auto 6 u razvoju i da izlazak možemo očekivati u skorijem periodu, to su bili razni listinzi za posao, curenja informacija i fotografija, pa čak i navodi rep grupe City Morgue.

Sada smo praktično i dobili potvrdu da je GTA 6 u izradi u studiju Rockstar Games zahvaljujući poreskom izveštaju koji je nedavno objavljen. U izveštaju je otkriveno da je Rockstar dobio velike novčane olakšice koje su zapravo bile namenjene manjim developerima.

Rockstar je naveo kako su te olakšice dobijene od strane britanske poreske uprave zato što je za veoma mali period zapošljeno preko 1000 novih radnika, a olakšice se takođe vezuju i za to da je projekat ne kojem se radi “britanski” u kulturološkom smislu, čime se gotovo definitivno radi o GTA 6.

U prethodnom periodu je bilo dosta navoda o utaji poreza od strane Rockstar Gamesa, ali je ovaj detalj sada sasvim slučajno otkrio da se uveliko radi na AAA projektu koji vrlo verovatno može biti Grand Theft Auto 6.

O datumu izlaska je još uvek rano govoriti, pošto čekamo zvaničnu potvrdu developera, kada ćemo i videti da li će se GTA 6 pojaviti zajedno sa narednom generacijom konzola ili će to biti kasnijeg datuma.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top