PC

PUBG sa šestom sezonom dobija i potpuno novu mapu

Šesta sezona Battle Royale pucačine PUBG je uveliko u razvoju i sa njenim dolaskom se očekuju značajne promene u gejmpleju, kao i osveženje ponude mapa.

Na test serveru je već moguće igrati na mapi Karakin, inspirisanoj afričkim ostrvom. Radi se o mapi manjeg formata(2x2km) za 64 igrača, gde se može očekivati dosta napetosti bez zastajkivanja kao i dinamičnih promena tokom trajanja meča.

Osim manje površine, za dinamičnost je zadužena regija zvana Black Zone, koja se nasumično pojavljuje po mapi i značajno menja izgled mesta na kojem se pojavila. Pod promenom izgleda se misli na to da gde je nekada bilo dosta zgrada i objekata može nastati pustoš i igrači ostaju bez zaštite.

Dodatnu novinu predstavljaju C4 eksplozivi koji se mogu stavljati na raznim podlogama radi destrukcije zidova i suočavanja sa kamperima. Mapa će nuditi i prvo leteće vozilo koje je ranije predstavljeno za PUBG, a od generalnih promena možemo očekivati promene u matchmakingu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top