Mobile

Stardew Valley dostigao 10 miliona prodatih primeraka

Stardew Valley je odlična mešavina RPG igre i simulacije na kojoj je radio samo jedan čovek, čija je posvećenost dobila brojne pohvale, ali je najbolji rezultat uloženog truda svakako uspešna prodaja igre tokom prethodnih godina.

Ova igra u kojoj nasleđujete skromno poljoprivredno gazdinstvo i započinjete veliku avanturu razvoja imanja i otkrivanja raznih tajni u okruženju je sada dostigla neverovatnih 10 miliona prodatih kopija na svim platformama.

Stardew Valley je dostupan na više platformi, iako se inicijalno pojavio samo za PC, ali sada svi igrači nezavisno od uređaja kojim igraju konstantno dobijaju nove stvari, kao što je poboljšanje gejmpleja, nove misterije i slične novine koje su stigle krajem prošle godine sa 1.4 apdejtom.

Ovaj naslov je dostupan i za mobilne uređaje, a ujedno se može pohvaliti i kao jedna od retkih igara koju je moguće igrati u Tesla automobilima. Vaš autor ne bi preporučio igranje tokom same vožnje, ali moram priznati da sam u Stardew Valley najviše uživao tokom dugih putovanja igrajući na Androidu. Ako do sada niste imali prilike, onda vam definitivno preopručujemo da ovaj naslov zaigrate i podržite nezavisnog developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top