PC

Studio iza Heavy Rain i Detroit: Become Human sprema brojna iznenađenja za 2020. godinu

Studio Quantic Dream je jedan od retkih koji su slavu stekli sa izuzetno malim repertoarom kvalitenih igara, koje su mahom fokusirane na istraživanju teme futurizma i konkretnih moralnih dilema.

2019. godina predstavlja neku vrstu prekretnice za ovaj studio, pošto je naslove Heavy Rain, Beyond Two Souls i Detroit: Become Human doveo pred PC igrače, čime se prestalo za Playstation ekskluzivnošću.

Izgleda da za ovu godinu postoje još ambiciozniji planovi, pošto je vođa studija, Dejvid Kejdž, u pomalo zakasneloj novogodišnjoj čestitci najavljio brojna iznenađenja i uzbuđenja za fanove. U tvitu nema konkretnih detalja o kakvim je iznenađenjima reč, ali će neka novina biti vezana za Detroit: Become Human, pošto se poruka završava rečima “be deviant”.

To je pojam koji opisuje Androide iz igre koji su stekli sopstvenu, autonomnu svest zajedno sa osećanjima, zbog čega se lako može povezati sa pomenutom igrom.

Detroit: Become Human se u decembru pojavio za PC kao solidni port sa Playstation 4 konzole, ali tek ostaje da se vidi da li će igra dobiti drugi deo, koji bi bio prvi nastavak u istoriji studija Quantic Dream, poznatog samo po singularnim naslovima.

Jedino što je trenutno sigurno je da naredni naslov ovog developera definitivno neće biti Playstation ekskluziva, pošto je završeno decenijsko partnerstvo sa Sonijem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top