PC

Trebaće vam oko 100 sati kako bi kompletirali Dragon Ball Z: Kakarot

Kao što je i običaj, novu igru koja govori o junacima iz Dragon Ball Z univerzuma dobijamo ovog januara, a u susret izlasku smo dobili nove detalje.

Dragon Ball Z: Kakarot je predstavljen na E3 2019 i donosi bogatije iskustvo od obične borilačke igre, kombinujući elemente akcionog RPG-a i otvorenog sveta.

Kako tradicija nalaže u RPG igrama, Kakarot će obilovati sporednim zadacima, a zahvaljujući jednom japanskom sajtu se saznalo da će za prelazak cele igre sa sve sporednim sadržajem biti potrebno između 80 i 100 časova.

To znači da će svet igre biti ogroman, ali i da nas očekuju razne aktivnosti za ubijanje vremena, poput kraftovanja, kuvanja, pecanja i drugih aktivnosti koje uključuju poznate junake, a verujemo da će i najveći fanovi otkriti neke potpuno nove stvari.

Za igrače koji su više zainteresovani za samu priču, biće potrebno između 35 i 40 sati za prelazak, što je iznad proseka u odnosu na ostale igre i odgovara mnogim fanovima.

Dragon Ball Z: Kakarot zvanično izlazi 17. januara za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top