PC

Ubisoft uvodi korenite promene kako bi načinio naredne igre raznovrsnijim

2019. godina se ne može baš okarakterisati kao uspešna za francusku kompaniju Ubisoft, pošto su dva najveća naslova objavljena u tom periodu – The Division 2 i Ghost Recon: Breakpoint – prošla dosta loše u finansijskom pogledu, a situaciju je dodatno pogoršalo odlaganje svih najavljenih AAA projekata.

Povodom loših rezultata sa video igrama, kao i komentara igrača da su svi naslovi postali dosta slični, Ubisoft je već najavio promene i pooštravanje kriterijuma kada su u pitanju novi projekti. Sada se vidi i prvi konkretan korak na tom polju, pošto je tim koji nadzire nove projekte u potpunosti promenjen.

Kako otkriva portal VGC, novi tim zadužen za nadzor će biti proširen u odnosu na prethodni, a sa više ljudi će biti pokriveno i više franšiza, sedam tačnije. Cilj je, kako se navodi, da developeri imaju veću slobodu i da nastoje ka tome da igre budu različitije, da nude nove i jedinstvene elemente koje će privući nove igrače.

Ovime Ubisoft nastoji da reši veliki problem sa svim svojim predstojećim AAA naslovima, poput Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed: Rangarok i ostalih, a veći tim će definitivno pomoći, pošto je do sada bilo slučaj da samo ideje nekolicine istih osoba budu pretvorene u igre, otkrivaju iz kompanije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top