PC

Uvrnuta multiplejer igra Headsnatchers je besplatna na Humble Bundle do nedelje

Povodom trajanja velike zimske rasprodaje, Humble Bundle je rešio da daruje svoje kupce i pretplatnike jednom zanimljivom igrom.

Igra koju možete besplatno preuzeti je Headsnatchers, multiplejer u kojem se nadmećete lokalno ili onlajn sa drugim igračima ko će prvi skinuti ostalima glavu sa ramena i bacati ih što dalje od njih.

Samo koncept zvuči dosta uvrnuto, ali je ujedno i jako zanimljiv sa ogromnim opcijama za kastomizaciju i velikim brojem mapa koje se dosta razlikuju tako da igračima nikada neće biti dostadno.

Headsnatchers je odlična igra za ubijanje dosade u društvu i najbolje od svega je što vas ništa ne košta da je preuzmete sve do nedelje u 19 časova.

Procedura za preuzimanje je ista kao i uvek, potrebno je putem ovog linka se pretplatiti na Humble Bundle newsletter i nakon toga vam stiže ključ koji je potrebno aktivirati na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top