PC

Započeto godišnje humanitarno takmičenje u brzom prelaženju igara – Awesome Games Done Quick

Jedno od najvećih i najboljih speedrun takmičenja koje se svake godine održava sa svrhom prikupljanja novca u humanitarne svrhe – Awesome Games Done Quick – je i ove sada započeto sa još ambicioznijim planovima.

AGDQ pruža takmičenje u brzom prelasku u ogromnom broju igara, a na listi se nalaze i neke koje je malo ko očekivao, ali to samo pridodaje značaju ovog događaja.

Cilj ove godine je prikupiti što više novca za fondaciju koja se bavi prevencijom i borbom protiv svih vrsti karcinoma, kao što je bilo i prošle godine, kada je sakupljeno preko 2,4 miliona dolara.

Ove godine je cilj sakupiti još veću sumu u dobrotvorne svrhe, a usput možete ispratiti odlične poteze i trikove koje vam prenose profesionalni spidraneri u svojim pokušajima.

Događaj možete ispratiti putem Twitch platforme, a na zvaničnom sajtu možete pogledati raspored takmičenja i igara.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top