PC

Akcioni RPG Biomutant navodno izlazi ovog marta

Sećate li se igre Biomutant? Najavljene pre par godina kao akcioni RPG sa kung-fu elementima i malim ali smrtonosnim stvorenjem kao glavnim junakom priče.

Ako se ne sećate, bez brige, jer je igra prvobitno planirana za izlazak 2018. godine, ali je iste odložena i o njoj više nije bilo novih detalja, što je ostavilo fanove samo da se nadaju da neće doći do prekida u razvoju.

Na svu sreću, izgleda da razvoj igre Biomutan teče odlično i da bi se ona uskoro mogla pojaviti, pošto na sajtovima dve platforme za distribuciju igara stoji isti datum izlaska. Prodavnice InstangGaming i ShopTo za ovu igru odnedavno kao datum izlaska navode 17. mart ove godine.

Ako se ispostave tačnim, glasine bi označile dolazak igre dosta ranije nego što je iko mogao da pretpostavi. Naravno, potrebno je uzeti ovo sa rezervom i sačekati da THQ Nordic zvanično otkrije novi i, nadamo se, finalni datum izlaska za Biomutant.

Kada je zvanično predstavljena, ova igra je privukla dosta pažnje sa svojim zanimljivim karakterima i gejmplejom, a za slučaj da želite da se prisetite – 11 minuta gejmpleja iz igre možete pogledati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top