PC

CS:GO i dalje izuzetno aktuelan – postavljen novi rekord po broju istovremeno aktivnih igrača

Iako Counter-Strike: Global Offensive uveliko gazi osmu godinu postojanja, po  broju igrača on ne daje znake posustajanja, a nedavno je postavljen i novi rekord po broju istovremeno aktivnih igrača.

Tokom vikenda za nama je preko 900.000 igrača istovremeno igralo CS:GO, što je bilo sasvim dovoljno za postavljanje novog rekorda u ovoj igri, čime je prethodni oboren za oko 50.000 igrača. Dodatna zanimljivost je što novi rekord za ovu Valveovu igru dolazi nedugo nakon što je objavljeno da je i Steam imao rekordno visok broj korisnika.

Naravno, najveći uticaj na porast igrača u CS:GO ima prelazak na free2play model, koji je privukao mnoge kojima je platna barijera smetala, a bitno je i napomenuti da je novi sadržaj dosta bogatiji u igri, što se ogleda kroz razne operacije.

Valve aktivno održava igru, i trenutno su največi problemi borba sa varalicama i naslinim igračima, za koje je nedavno počela primena auto-mute opcije, gde sistem samostalno detektuje nedozvoljeno ponašanje.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top