PC

Fallout 76 u aprilu stiže na Steam, zajedno sa Wastelanders ekspanzijom

Poprilično dugo je Fallout 76 bio dostupan samo putem Bethesda.net platforme, gde je viđeno dosta problema za igrače, kontroverzi vezanih za mikrotransakcije, nepravedno banovanih modera, i mnogo toga još.

Ono što valja priznati ovoj kompaniji je da nije odustala od igre, već na njoj i dalje radi, mada dosta sporo, ali radi. Trenutno je u pripremi nova velika ekspanzija za Fallout 76, ali i još veći iskorak ka dostupnosti na tržištu.

To se ogleda u tome što će Bethesda ovu igru od 7. aprila biti moguće zaigrati na Steamu, uz sve prethodne ispravke, kao i novi sadržaj. Ono što je mana kod dolaska igre na Steam, je da nećete moći da prebacite valutu(Atome) sa naloga vezanog za Bethesda.net, već morate sve ispočetka.

Od drugih novina vezanih za Fallout 76, veliki Wastelanders apdejt sa sobom donosi nove misije vezane za glavnu priču, izmene u postojećim kvestovima, kao i ljudske NPC karaktere sa kojima možete vršiti interakciju, na šta se čekalo praktično od početka.

Od ostalih novina se očekuju oružja, čudovišta i sistem reputacije koji zavisi od odabira dijaloga tokom interakcija sa ne-igrivim karakterima. Wastelanders apdejt će biti potpuno besplatan za sve igrače i pojaviće se istog datuma kao i Steam verzija, dakle 7. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top