PC

GTA 4 se ovog marta vraća na Steam, ali bez multiplejera

Početkom prošlog meseca je GTA 4 jednostavno nestao sa Steam platforme, bez ikakvog detaljnog objašnjenja, osim navoda da je krivica na Games for Windows Live servisu, i tada bez ikakve naznake da će se ikada vratiti.

Ipak, sada stižu pozitivne vesti iz Rockstara, koji je objavio da će se GTA 4 zvanično vratiti na Steam 19. marta, kada će postati dostupan za kupovinu kao Complete edicija, što znači da će igra za nove kupce biti obogaćena ekspanzijom Episodes from Liberty City. Zajedno sa povratkom igre u prodaju, oni koji su već posedovali igru će morati da apdejtuju svoju verziju na complete edition.

Međutim, GTA 4 se ne vraća na Steam u netaknutom stanju, već će multiplejer biti uklonjen, zajedno sa tabelama, tako da nadmetanja sa ostalim igračima više neće biti. Igra će takođe ostati i bez nekoliko radio stanica, ali je navedeno da je reč o privremenom uklanjanju stanica i da će se vratiti kasnijeg datuma.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top