PC

Kingdom Come: Deliverance i Aztez su besplatni na Epic Games Store

Nakon digitalnih tabličnih igara, Epic Games prodavnica ove nedelje deli dva odlična naslova.

Ponudu predvodi odlični Kingdom Come: Deliverance, koji vas vodi u srednjevekovnu Evropu, prepunu mačevanja i odlične priče. Studio Warhorse je kreirao odlični otvoreni svet, a sada radi i na nastavku ove igre, tako da imate odličnu priliku da sačekate drugi deo.

Druga igra, manje poznata od KCD je Aztez, hibrid strategije i beat ’em up naslova sa dosta simpatičnim ručno rađenim animacijama. Ovde možete da očekujete odlične borbe koje postaju sve teže kako napredujete kroz priču.

Ova dva naslova možete lako preuzeti potpuno besplatno na Epic Games prodavnici sve do narednog četvrtka, 20 februara, kada će u ponudu doći još besplatnih igara, ali su one za sada tajna.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top