PC

Mount & Blade 2: Bannerlord konačno ima datum izlaska i cenu

Nastavak odličnog Mount & Blade serijala srednjevekovnih igara, Bannerlord, je najavljen još 2012. godine, od kada ga fanovi sa nestrpljenjem očekuju da se konačno pojavi.

Bannerlord je kroz sve ove godine bio razvijan od strane studija TaleWords, koji su se susretali sa raznim problemima koji su sasvim očekivani kada se radi na izuzetno ambicioznom nastavku, za koji je najavljeno da će imati preko 40 velikih gradova i na stotine sela smeštenih na ogromnoj mapi.

Na svu sreću, developeri su stigli u tu fazu kada Mount & Blade 2: Bannerlord mogu ponuditi željnim fanovima i to će se odigrati već krajem narednog meseca.
Zajedno sa novim trejlerom je objavljeno da će ova igra od 31. marta postati dostupna kao early access naslov na Steam i Epic Games Store platformama sa cenom od 50$. Faza ranog pristupa znači da je pred igračima normalan sadržaj, ali da će se u narednim mesecima raditi na potrebnim ispravkama i dodavanju noviteta

Sa objavom datuma izlaska i podatkom da će igra biti dostupna na Steamu, većini igrača je pao veliki teret sa srca, pošto sada sa sigurnošću znaju da Mount and Blade 2 neće biti Epic Games Store ekskluziva.

Lepo je videti da Bannerlord izlazi za mesec dana, jer je naslov od kojeg imamo velika očekivanja i nadamo se da se nećemo razočarati.

Uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top