PC

Najnovija ekspanzija za The Division 2 nas vraća u Njujork

Nakon Njujorka kao glavnog mesta odvijanja priče u prvoj The Division igri, sa drugim delom se prešlo u samu prestonicu Sjedinjenih Država, Vašington. Ova nova lokacija je verno prenesena u virtuelni svet i dopala se igračima, a teritorija je eventualno proširena sa ekspanzijama.

Ubisoft je nedavno predstavio i najnoviju ekspanziju koja će se pojaviti početkom marta i koja će nas vratiti na prvobitno poprište dešavanja, odnosno Njujork.

Ekspanzija nosi i potpuno novu priču, u kojoj ćete loviti bivšeg agenta grupe Division i njegove poklonike, a tom priliko imate prilike da obiđete brojne nove lokacije u gradu kojeg je u igri nedavno pogodilo veliko nevreme.

Osim nove priče, igrače očekuje i potpuno izmenjeni sistem progresije sa povećanjem maksimalnog nivoa na 40. Olakšani RPG sistem, kao i brojne druge dodatke u vidu opreme i oružja.

Iako se The Division 2 nije preterano mnogo pokazao u finansijskom smislu, što je moguće zbog Epic Games ekskluzivnosti, u pitanju je sasvim solidna igra sa dobrom pričom i odličnim looter shooter mehanikama.

Ekspanzija Warlords of New York stiže 3. marta i više o njoj možete pogledati u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top