PlayStation 5

Nova Ratchet & Clank igra će se navodno pojaviti zajedno sa Playstation 5 konzolom

Poslednja igra u kultnom Ratchet & Clank serijalu se pojavila 2016. godine, i to je bila neka vrsta rimejka prvog naslova, što znači da se naslov sa originalnom pričom pojavio još ranije.

Fanovi su u svakom slučaju željni novih avantura ovog blesavog dvojca, a ako je verovati glasinama, one bi se uskoro mogle pojaviti. Kako otkriva izvor blizak kompaniji Sony i izdavaču Insomniac Games, nova Ratchet & Clank igra je već dugo u izradi i vrlo je moguće da će se pojaviti zajedno sa dolaskom Playstation 5 konzole, planiranim za oktobar ove godine.

Dodatno je otkriveno da bi se naslov u ovom serijalu mogao pojaviti između 2 Spider-Man igre, one koja je izašla 2018. godine i one za koju se trenutno govori da izlazi 2021. godine, i iza kojih stoji Insomniac Games.

Mnoge glasine vezane za Playstation 5 otkrivaju razne naslove koji će biti najavljeni tokom zvaničnog predstavljanja Playstation 5 konzole, navodno zakazanog za tekući februar, kao što su Gran Turismo 7, novi Horizon Zero Dawn i mnoge druge. Naravno, kao i sa svim glasinama, ove moramo uzeti sa rezervom i sačekaćemo na zvaničnu najavu izdavača i developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top