PC

Novogodišnja rasveta još uvek nije uklonjena iz igre Anthem

Anthem jedno od najvećih razočarenja prošle godine, i dalje prolazi kroz težak period, a sada je u pitanju onaj najteži – period zaborava.

I pored toga što Bioware uporno tvrdi da ne diže ruke od ove igre, dela govore drugačije, ovoga puta novogodišnji ukrasi, koji još uvek stoje u igri iako je praznična sezona daleko za nama.

O ovome je posvedočilo nekoliko igrača koji su iz nekog razloga želeli da uskoče u igru. U svakom slučaju postojanje rasvete predstavlja bolni podsetnik da ni sam Bioware ne obraća mnogo pažnje na Anthem koji je imao dosta potencijala u samom početku, a činjenica da je broj igrača izuzetno mali, čini situaciju još gorom.

Naravno, navikli smo da se kod nas dekoracije zadržavaju dosta dugo, čak i nakon što postpraznična depresija odradi svoje, a kada je u pitanju Anthem ostaje da se nadamo da obećanja koja daje Bioware nisu prazna priča, i da će za dve, tri godine to biti odlična igra, puna upošljenih igrača.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top