PC

Prikazan novi gejmplej za Resident Evil 3 Remaster

Nakon što je ovog vikenda procurelo par fotografija iz remastera Resident Evil 3, čime smo dobili uvid u grozomorna čudovišta koja nas tamo očekuju, Capcom je sada izdao i novi gejmplej video za ovaj nadolazeći naslov.

Klipovi koji su osvanuli na internetu nisu čist gejmplej, već su tu i međuscene(cutscenes), ali je ovo sasvim dovoljno kako bi se video kvalitet uložen u izradu rimejka trećeg dela ovog popularnog serijala.

Grafika je u nivou one koju smo videli sa Resident Evil 2 rimejkom, pošto se radi o istom grafičkom endžinu, ali je u svakom slučaju posvećeno dosta pažnje na polju rekreiranja protagonista, likova i neprijatelja.

U videu ispod možete videti i Nemesisa kako progono glavnu protagonistkinju, kao i brjne druge probleme sa kojima se sreće. Za sada nema novog prikaza gejmpleja za Project Resistance, mulitplejer moda koji će biti sastavni deo Resident Evil 3.

Resident Evil 2 Remake je odlično prošao kod publike i kritičara, a nadamo se da će tako biti i sa kada se treći deo pojavi 3. aprila ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top