Filmovi-Serije

Radi se na novom Silent Hill filmu

Činjenica je da su fanovi Silent Hill serijala željni novog sadržaja, bilo da se radi o video igrama ili nekom drugom mediju. Prošlo je dosta od izlaska poslednjeg naslova, a Kodžimin P.T.(Playable Teaser) nije imao tu sreću da ugleda svetlost dana kao punokrvna igra.

Ipak, glasine upućuju na to da Konami nije digao ruke od ovog čuvenog serijala horor igara, već da ima velike planove za njega. Prošlog meseca smo saznali da je više Silent Hill video igara u aktivnom razvoju, a sada je otkriveno da je u pripremi i nova filmska adaptacija.

Vesti dolaze od strane Kristofa Gansa, producenta iza Silent Hill filma iz 2006. godine, koji je otkrio da novom filmu baziranom na video igrama, u kojem će se radnja odvijati u malom američkom gradiću prepunom članova sekte.

Drugih detalja o novom filmu nema, sem da producent Gans radi i na novom Fatal Frame filmu, tako da ćemo morati još da sačekamo kako bi otkrili ko će od glumaca biti uključen u ovaj novi Silent Hill projekat, kao i kada ćemo moći da ga pogledamo.

Do sada je bilo dva Silent Hill filma, onaj iz 2006. godine koji je dobio pomešane reakcije fanova i kritičara, dok je Revelations iz 2012. godine dobio dosta negodovanja, mahom zbog veliko odstupanja od izvornog materijala. Nadamo se da će tim koji radi na filmu ozbiljno prihvatiti ovu odgovornost i da će nam doneti film koji po kvalitetu odgovara vremenu provedenom čekajući na njega.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top