Filmovi-Serije

Skripta za Uncharted film oduševila glavnog glumca Toma Holanda

Uncharted film nikako da ugleda svetlost dana, a vesti koje dobijate o ovom naslovu se mahom tiču smena producenata, što znači da se sa punom produkcijom još nije odmaklo od početka.

Ipak, od glumca koji će preuzeti glavnu ulogu u ovom filmu dobijamo ohrabrujuće reči. Naime, Tom Holand, koji će biti u ulozi Nejtana Drejka, nedavno je pročitao skriptu za film i ima samo reči hvale.

On je za IGN izjavio kako se radi “o jednoj od najboljih skripti za film” koje je ikada pročitao i da je prepuna akcije. Ono što Holand iznosi kao jake argumente je da će film biti namenjen za svakoga, kako za fanove igara, tako i za one koji se prvi put susreću sa Uncharted.

Radnja filma nije bazirana po događajima u video igrama, već je smeštena dosta ranije, tako da igrači dobijaju nešto potpuno novo, dok je za ostale ovo odlična polazna tačka, koja će ih zainteresovati da se više pozabave Uncharted pričom kroz video igre. Ovaj glumac tvrdi da je to rešenje mnogih problema sa kojima su se do sada susretale video igre, jer se smanjuje jaz između publike koja je upoznata sa likovima i onih koji gledaju bez ikakvog znanja.

Holand je dodao još i kako je izuzetno srećan što će igrati glavnu ulogu u ovom filmu, ali još uvek nema detalja o datumu izlaska. Izlazak Uncharted filma je planiran za decembar ove godine, ali je to teško ostvarivo, tako da ćemo verovatno morati još da čekamo.

Nadamo se da će produkcijski tim uspešno izgurati kroz sve probleme sa kojima se trenutno susreću i da će film stići na bioskopska platna, kada ćemo se uveriti u reči mlađanog Toma Holanda, glumca kojeg prepoznajemo po ulogama Spidermana u novijim Marvelovim ostvarenjima.

Kao što smo već rekli, Sony je promenio dosta producenata u proteklim godinama, a sada tu palicu drži Trevis Najt, koji je radio na filmu Bumblebee.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top