PC

Stadia otkriva da će Baldurs Gate 3 izaći ove godine

U naporima da privuče što više korisnika i da reši problem sa manjkom igara na Stadia striming platformi, Google redovno donosi nove informacije vezano za naslove koji će postati dostupni putem ove platforme.

Nedavno je otkriven stidljiv broj igara koji je postao dostupan, poput Serious Sam kolekcije, ali je ujedno otkrivena i jedna zanimljiva informacija vezana za Baldur’s Gate 3.

Treći nastavak čuvenog serijala na kojem radi Larian je predstavljen sredinom prošle godine baš na Google Stadia prezentaciji, ali tada nije otkriven nijedan detalj vezan za datum izlaska. Sada u pomenutoj objavi stoji da će igre poput Get Packed, Orcs Must Die! i Baldur’s Gate 3 izaći upravo ove godine, što su odlične vesti za fanove.

Iz Lariana navode da se radi o grešci, ali nisu objasnili da se radi o netačnoj informaciji, tako da postoje velike šanse da ćemo Baldur’s Gate 3 videti već ove godine. U prošlom periodu nije bilo mnogo detalja vezano za ovaj naslov, ali je Larian tizovao da će to biti prekinuto krajem ovog meseca.

Google Stadia u proteklom periodu beleži dosta problema, a i samo lansiranje je prošlo dosta turbulentno, sa velikim brojem žalbi na račun funkcionisanja platforme i manjka sadržaja. Sada vidimo da se po pitanju igara radi, ali je to dosta sporo, dok dodatni kamen spoticanja predstavlja svaljivanje krivice na developere.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top