PC

Stvari postaju još uvrnutije sa novim trejlerom za Atomic Heart

Zanimljiva igra koja nas vodi u alternativnu istoriju Sovjetskog saveza, koja poseduje odlične Bioshock elemente, Atomic Heart, je već nekoliko godina ranije premijerno predstavljena, nakon čega su developeri stidljivo otkrivali nove detalje.

To se mahom odvijalo kroz kratke trejlere, što je i sada slučaj, ali nikako da shvatimo o čemu se u ovoj igri zapravo radi. Najnoviji gejmplej video koji traje manje od minuta prikazuje izgled napuštenih kompleksa u kojima će se radnja odvijati, kao i gomilu raznovrsnih neprijatelja.

Ti neprijatelji su nekakva robotska stvorenja, poput kotrljajućeg robota, bipeda sa dugačkim oružjem, a tu je čak i ogromno metalno leteće stvorenje koje je nalik zmiji. Mnogo stvari deluje zbunjujuće, poput kretanja po nekakvom vodenom okruženju ili nadogradnji, ali ono što je sigurno je da nam neće biti monotono i dosadno tokom igranja.

Developeri iza igre, studio Mundfish, još uvek nisu otkrili kada možemo očekivati da se Atomic Heart pojavi pred igrače. Ostaje samo da se nadamo da će se to što pre desiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top