PC

Tri godine nakon izlaska, originalni Nioh dostigao 3 miliona prodatih primeraka

Originalni Nioh se prvi put pojavio pred igračima početkom februara 2017. godine sa dosta zanimljivim Souls-like elementima i pričom koja na svojevrstan način predstavlja sudar dveju kultura.

Koei Tecmo sada obeležava tačno tri godine od izlaska ovog naslova i to sa novim podeljenim rezultatima prodaje. Ovaj naslov je tokom prethodnog perioda ostvario dosta simboličnu cifru kada su u pitanju prodate kopije – 3 miliona

Nioh se prvobitno pojavio kao ekskluziva za Playstation 4 konzole, ali je našto kasnije rešeno da igra bude portovana i za PC platformu, što je dodatno doprinelo povećanju broja prodatih primeraka, i pored manjih problema sa kontrolama.

Kao što već verovatno znate, Nioh 2 se već uveliko krčka i u planu je da se pred fanove donese još dinamičnije iskustvo, prepuno raznovrsnih likova i boss neprijatelja. Nioh 2 stiže 13. marta za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top