PlayStation 5

Zvanični sajt za Playstation 5 je počeo sa radom, uskoro otkrivanje svih detalja

Izuzetno smo blizu dugo očekivanog zvaničnog predstavljanja Playstation 5 konzole, što se moglo zaključiti na osnovu ranijih glasina, a sada je i Soni praktično potvrdio da nas to uskoro očekuje.

I to time što je zvanično pušten u rad sajt namenjen isključivo narednoj generaciji Playstation konzola, koji je odmah u startu dodatno potvrdio očekivani datum izlaska, kao i zvanični logo.

Na istom sajtu stoji preporuka posetiocima da se prijave na newsletter kako bi ispratili sve nove detalje koji će u budućnosti biti otkiveni, a tiču se cene, tačnog datuma i igara koje će biti dostupne od prvog dana.

Ranije glasine su otkrile da je puna najava Playstation 5 konzole planirana za 5. februar sa otkrivanjem svih detalja, ali sada nam ostaje manje od jednog dana da vidimo da li će se to stvarno i odigrati, ili smo osuđeni na još čekanja na najavu budućnosti kompanije Sony.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top