PC

Bioware zapošljava za rad na novoj Mass Effect igri?

Studio Bioware, jedan od najprestižnijih u vlasništvu kompanije Electronic Arts, za sobom ima dosta težak period, izazvan katastrofalnim lansiranjem igre Anthem, za koju se i dalje očekuje preporod.

Na sreću fanova ovog studija i ostalih franšiza koje drže, taj problem nije značajno poljuljao Bioware, već se radi na potpuno novoj igri, ako je verovati objavljenom listingu za posao.

Kako je navedeno na EA sajtu za zapošljavanje, Bioware trenutno traži tehničkog režisera koji će raditi na najnovijem AAA naslovu koji dolazi kao deo jedne od najprestižnijih franšiza u istoriji studija. Nije navedeno o kojoj je franšizi reč, ali takva izjava u listingu privlači dosta pažnji i nagađanja.

Kada se kaže najprestižnija franšiza, odmah se setimo Mass Effect serijala, pošto o njemu nije bilo zvaničnih reči još od izlaska Andromede, osim uveravanja fanova da se od franšize ne odustaje. Što se glasina tiče, najsvežije su se pojavile u novembru prošle godine i otkrile su da se na novom Mass Effect naslovu radi i da će se on pojaviti nakon izlaska Dragon Age 4. Zato u ovom slučaju kao prvu ideju imamo ovu naučno-fantastičnu franšizu

Dragon Age franšizu možda takođe spada pod ovaj listing, ali je igra već ranije potvrđena od strane samog studija Bioware, što bi trebalo da znači da se sa razvojem već uznapredovalo.

Sa druge strane, postoji određena šansa i da Bioware neki od starijih serijala vraća iz mrtvih, kao što je zaboravljeni Jade Empire.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top