PC

Call of Duty: Warzone sa novim apdejtom dobija proširenu ponudu oružja

Call of Duty: Warzone je za manje od dve nedelje od izlaska prikupio masu igrača, čak 30 miliona njih, koje je Activision već na početku ohrabrio izjavom da će dodati još sadržaja kako vreme bude odmicalo.

Nedavno je u ponudu dodat solo mod igranja za one koji bi se radije sami uputili u borbu do poslednjeg preživelog, a sada će sa najnovijim apdejtom biti proširena i ponuda oružja.

Novina je sačmarica 725, karabin MK2, čuveni Deagle i puška EBR-14. Ovo će igračima osvežiti izbor kada budu sleteli na mapu, a očekuje ih i dosta ispravki bagova.

Ovaj novi apdejt se vezuje i za Modern Warfare, koji će biti bogatiji izmenama i novinama. Multiplejer mod ove igre dobija novu mapu, namenjenu za 6v6 format borbi. Od ostalih novina se ističe operator Talon koji će postati dostupan za kupovinu u prodavnici igre, i kod njega se ističe policijski pas.

Apdejt se treba pojaviti danas, 24. marta, na svim platformama.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top