PC

Doom Eternal prodat u preko milion primeraka u prvoj nedelji

Bethesda za sobom ima odličnu početnu prodaju nove igre, pošto je u prvoj nedelju prodato preko milion primeraka za Doom Eternal.

Da je Doom Eternal na dobrom startu pokazalo se još prvog dana, pošto je zabeleženo preko 100.000 istovremenih igrača na Steam platformi, a Playtracker je sada objavio preliminarne rezultate prodaje nakon prve nedelje.

Kako je navedeno, na Steamu postoji preko 700.000 vlasnika Doom Eternal, dok na konzolama(Xbox One i PS4) brojka varira između 250 i 400 hiljada za obe platforme. Cifra u svakom slučaju prelazi milion primeraka i odličan je početni uspeh za najnoviju igru u kultnoj franšizi.

Pročitajte još: Doom Eternal je moguće igrati i kao klasični DOOM

Odličan uspeh na Steam platformi dolazi i pored toga što je Bethesda greškom objavila verziju igre bez Denuvo softvera koji koristi za borbu protiv piraterije, a brojka će definitivno nastaviti da raste kako vreme bude odmicalo.

Doom Eternal je odlična igra i zasluženo se dobro prodaje, a naše utiske možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top