PC

Ghost Recon Breakpoint je besplatan za igranje tokom vikenda

Kao što je bilo najavljeno pre par dana, Ubisoft je za predstojeći vikend rešio da igračima omogući besplatno igranje najnovijeg izdanja u Ghost Recon serijalu, nazvanog Breakpoint.

Kao što je slučaj sa prethodnim promocijama, Ubisoft će učiniti dostupnim sav sadržaj igračima u periodu od 26. pa sve do 30. marta. Igra donosi stil igranja sličan onom iz Wildlands, sa još više dodatih tehnoloških spravica i drugačijom pričom. Kako biste sačuvali vreme sa upoznavanjem sveta igre, preporučujemo vam da pogledate naš kratki vodič.

Odlična stvar je što besplatna promocija počinje nakon dolaska najnovijeg apdejta, sa kojim je čuveni Sem Fišer, protagonista Splinter Cell serijala, dodat u ovu igru, uz dosta novog sadržaja.

Fajlovi igre su već od sada dostupni za preuzimanje, a ujedno su objavljena vremena kada će igra zvanično postati dostupna kod nas na svim platformama. Za PS4 i Xbox One igrače produženi vikend počinje od 26. marta u 9 sati izjutra, dok je za PC zajednicu vreme početka 15 časova po našem vremenu.

Breakpoint je imao dosta kritika po izlasku, nakon čega je Ubisoft najavio opsežne promene, koje su natenane implementirane, ali trenutno ostaje još dosta stvari koje treba promeniti, tako da je dobro dešavanja, makar to bilo tokom jednog vikenda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top