PC

Half-Life: Alyx je već postao igriv bez VR uređja

Half-Life: Alyx je u ponedeljak konačno postao dostupan za igranje isključivo putem VR uređaja, ali jednom moderu nije bilo potrebno mnogo vremena da to zaobiđe i načini ovaj naslov igriv na običnom ekranu.

Tajler MekViker, koji je ujedno i osnivač ValveNewsNetwork portala je uspeo da pronađe zaobilaznu putanju u konzoli igre, koja mu je omogućila da Alyx zaigra bez potrebe za nekim od VR uređaja. Otkriveno je da već postoji dosta komandi koje značajno olakšavaju prenos igre u standardne okvire, dok je potrebno poraditi na finesama.

Ovo je veliki iskorak, koji se desio dosta brzo u odnosu na datum pojavljivanja igre, što je Valve i očekivao da će se desiti, ali se može videti da kretanje više liči na lebdenje i da postoje brojni drugi problemi. Na ovome će verovatno raditi dosta modera, koji će Alyx što bolje preneti iz virtuelne realnosti. Ostaje samo da se vidi da li će finalni rezultat biti zadovoljavajuća alternativa, ili je ipak potrebno kupiti VR uređaj za potpuni užitak.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top