PC

Hangar 13 radi na igri koja će biti deo potpuno nove franšize

Studio Hangar 13 je pod pokroviteljstvom izdavača Take-Two Interactive 2016. godine doneo igru Mafia 3, koja i pored određenih svetlih momenata zbog svoje monotonosti jednostavno nije mogla da se probije kod publike.

Posle ovog naslova, Hangar 13 je praktično nestao sa medijske scene i sve do sada nije bilo nikakvih zvaničnih objava da se na nekom naslovu aktivno radi. Glasine i procurele informacije su otkrivale da Hangar 13 radi na nečemu potpuno novom, kao i da je deo zaposlenih prebačen u tim zadužen za razvoj nove Bioshock igre.

Ove godine je izgleda studio dosta aktivniji nego prethodnih, pošto je prošlog meseca tizovano da će u narednim mesecima biti predstavljena nova igra ovog studija, a sada listing za posao otkriva da bi ona mogla biti deo neke potpuno nove franšize.

Pročitajte još: Intro za Mafia III je bio toliko kontroverzan da je kasnije morao biti u potpunosti uništen

U listingu se traži izvršni producent čija će odgovornost biti razvoj “nove IP franšize” koja će najverovatnije biti smeštena u AAA open-world mehanikama. Potraga za izvršnim producentom takođe govori o tome da se radi o izuzetno ranoj fazi produkcije.

Pošto se radi o novoj franšizi, fanovi koji očekuju Mafia 4 su verovatno ponovo razočarani, ali takođe postoji šansa da je ovaj naslov u proslavljenom serijalu  takođe u razvoju, pošto su se prošle godine pojavile glasine koje govore o tome da se četvorka može pojaviti već 2021. godine.

Verujemo da će najava nove igre u narednim mesecima razjasniti stvari

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top