PC

Kreatori Just Cause serijala kratkim trejlerom objavili da rade na novoj igri

Studio Avalanche stalno ima nešto u razvoju, bilo da se radi o sopstvenom serijalu ili u saradnji sa drugim studijima, a sa nedavnom promenom imena je stigla i kratka objava nove igre.

Ovaj studio najpoznatiji po Just Cause serijalu, je sada umesto Avalanche Studios ime promenio u Avalanche Studios Group. Razlog za novi naziv leži u proširenju divizija koje aktivno rade na razvoju igara pod jednim okriljem, to su Systemic Reaction, Expansive Worlds, i na kraju Avalanche divizija.

Svaka divizija iza sebe ima određenu igru, a ona koja je sada predstavljena kratkim tizerom je u razvoju unutar Systemic Worlds divizije. Tizer traje 28 sekundi i ne prikazuje dosta, ali je u pozadini moguće čuti zvuke pucanja iz vatrenog oružja i riku čudovišta, što može uputiti na to da je u pripremi neka co-op pucačina.

Zajedno sa ovom objavom, rukovodstvo Avalanche grupe studija je izjavilo da je u razvoju još nekoliko drugih igara, među kojima se verovatno nalazi i Playstation 5 naslov o kojem je reči bilo još pre par godina.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top