Mobile

Novi mod za Plague Inc. vam omogućava da budete dobrica i da se borite protiv širenja virusa

Igra koja vam omogućava da čitavu planetu istrebite kreiranjem i modifikovanjem smrtonosnog virusa, Plague Inc, je ovih meseci ponovo izuzetno aktuelna zbog globalne krize nastale širenjem korona virusa.

Plague Inc. je pre svega u Kini dostigao ogromnu popularnost, na šta su tamošnje vlasti reagovale i onemogućile preuzimanje igre do daljnjeg. Mnogi negativno reaguju na opšti pomen ove igre, čega su developeri već ranije reagovali izjavom da se ne radi o verodostojnom simulatoru, već je svrha čista zabava.

Sada su developeri igre, Ndemic Creations, prema preporuci Svetske Zdravstvene Organizacije i drugih institucija koje se bave epidemijom ovog virusa, kreirali poseban novi mod igranja. Mod igranja nije sumoran kao originalna ideja igre, već je optimističan i dozvoljava da “budete dobrica”, odnosno da se izborite sa epidemijom, umesto da je proširite na čitavu planetu.

Prosto rečeno, mod je potpuno suprotan od same igre, jer ćete ovde kontrolisati države i sami određivati kada će se pokretati mere karantina, zabrane kretanja, pa čak i gašenja gradova, odnosno svih mera sa kojima se i mi sami sada susrećemo.

Novi mod igranja je Anti-Plague, i ostaje da vidimo kako će publika reagovati kada se on uskoro pojavi za igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top