PC

Novi procureli detalji otkrivaju da remaster Modern Warfare 2 kampanje stiže uskoro

Još procurelih detalja otkriva da definitivno dobijamo Remaster čuvene kampanje iz Call of Duty: Modern Warfare 2, i to samo nedelju dana nakon što je ova verzija otkrivena na jednom korejskom sajtu.

Ono što najnovije informacije otkrivaju dolazi kao iznenađenje, pošto izgleda kao da će Modern Warfare 2 remaster doći uskoro, pošto je novi leak deo fajlova vezanih za nedavno dodati apdejt u MW 2019.

Sa dolaskom apdejta koji se nedavno pojavio pred Warzone i Modern Warfare igračima, datamineri su među fajlovima uspeli da iskopaju fotografiju omota koja na kojoj piše “Modern Warfare 2: Campaign Remastered”. Zajedno sa fotografijom(slika ispod), od strane većeg broja dataminera su otkriveni i paketi koji bi Modern Warfare 2 skinove doneli u novoj CoD igri

Za sada se napominje da igrače očekuje samo singlplejer kampanja, dok među procurelim informacijama nema spomena multiplejer moda za Modern Warfare 2, a postojanje paketa skinova za drugi naslov znači da Activision želi da multiplejer očuva samo u novom Modern Warfare.

Postoji mala šansa da ona postane dostupna kao dodatni sadržaj za aktuelni CoD, a kasnije bi postala dostupna za kupovinu izvan igre. Sličan slučaj je bio sa remasterom kampanje iz prve Modern Warfare igre.

Još uvek čekamo na zvaničnu najavi kompanije Activision, i za sada nemamo pretpostavke kada će se to desiti, ali ono što je veće pitanje je da li će kampanja uticati na ovogodišnji Call of Duty naslov, koji bi navodno bio Black Ops remake. Ili ona biti puštena u prodaju tokom leta, čime bismo dobili čak tri Call of Duty naslova u jednoj godini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top