PC

Otkrivena nova fotografija iz otkazane Star Wars igre

Jedan od projekata čije gašenje nećemo nikada prežaliti jeste Star Wars 1313 igra, koja je odmah po objavljivanju dosta obećavala po pitanju gejmpleja i šanse da priču iskusimo kao Boba Fett.

U godinama nakon otkazivanja ove akcione igre od strane Diznija, na internetu se periodično pojavljuje neki detalj u vidu kratkog gejmplej snimka ili fotografije koja otkriva šta su igrači mogli da dobiju, a nažalost neće.

Nedavno je na sajtu Reddit osvanula nova fotka koja se vezuje za Star Wars 1313, i napravljena je unutar same igre(screenshot). Fotografija prikazuje protagonistu u podzemnom metropolisu planete Coruscant, koji sa svojom atmosferom bio savršeno mesto za obavljanje posla lovca na ucenjene glave ili jednostavnu jurnjavu među visokim zgradama.

Stvarno je šteta što ovaj naslov nikada neće ugledati svetlost dana, ali nam ostaje da se nadamo da će EA iskoristiti ideju koji je razvijao LucasArts i pretvoriti je u finalni produkt, pošto je Boba Fett kao glavni junak izuzetno zanimljiva ideja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top