PC

Otkriveno koje velike promene dobija kartična igra Artifact

Nedavno je vođa kompanije Valve, Gejb Njuel, izjavio kako je kartična igra Artifact pretrpela ogromne promene da bi se mogla predstaviti kao potpuno nova igra. 

Ubrzo nakon te njegove objave je otkriveno o kojim je izmenama tačno reč. Igrače uskoro očekuje novo testiranje igre, nazvano Artifact Beta 2.0, gde će se te promene moći isprobati.

Svakako najveća najavljena promena jeste uklanjanje opcije za kupovinu prodaje karti, što znači da više nije moguće direktno kupiti karte koje Valve prodaje, čime bi se izbeglo narušavanje gejmpleja. Tu na scenu nastupa Hero Draft mod, gde će svako kroz besplatne karte moći da konstruiše svoj špil. 

Jedinstvena mehanika koju Artifact poseduje, podela igračkog polja na tri lejna, će takođe biti izmenjena u smislu da će sve biti vidljivo. Ovo znači bolji pregled tokom igranja, i bolje igračko iskustvo.

U zvaničnoj objavi je navedeno da je reč samo o deliću promena koje će uskoro biti dostupne kroz beta testiranje, ali nije tačno navedeno kada.

Što se tiče same bete, ona će u prvoj fazi biti dostupna samo kupcima igre Artifact, dok će u kasnijoj fazi postati dostupna svima(open beta), nakon čega će i puna verzija sa osveženjima ugledati svetlost dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top