PC

PlatinumGames će najnoviju igru predstaviti 1. aprila

PlatinumGames, studio najpoznatiji po igrama Bayonetta i Nier: Automata, je u prethodnim mesecima bio izuzetno vredan i sa fanovima je podelio šta sve mogu očekivati na narednom periodu.

Studio nije otkrio sve izjedna, već je detalje podelio kroz seriju objava, koji ima ukupno 4, a do sada su napravljene tri.

Prva najava je vezana za The Wonderful 101 remaster igre koja se pojavila pre nekoliko godina za Wii U. Za ovu igru je lansirana Kickstarter kampanja gde je potreban novac prikupljen za izuzetno kratko vreme, čime je obezbeđena distribucija igre na više platformi.

Druga najava PlatinumGamesa je Project G.G. sa kojom nije došlo preterano mnogo detalja, osim toga da je reč o atmosferičnoj hero igri.

Treća objava nije bila vezana za video igru, već za novootvoreni studio u Tokiju, koji u aprilu počinje sa punim radom na spomenutom projektu i trenutno se zapošljavaju novi radnici.

Što se tiče četvrte, ujedno i finalne objave, moraćemo da sačekamo do 1. aprila, kada će PlatinumGames otkriti novi projekat za koji se navodi da je veoma interesantan i u “platinast”.

U prošlosti je bilo nekih nagađanja o tome koji bi to novi projekat mogao biti, dok je Platinum svojevremeno objavio kako priprema igru koja će žanr akcionih igara okrenuti naglavačke.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top