PC

Predstavljene ekskluzive koje ovog proleća dolaze na Epic Games Store

Iako nije učestalo kao prethodne godine, Epic Games nije odustao od pojma ekskluzivnosti vezanog za svoju platformu za distribuciju video igara, a sada je predstavljena lista naslova koji će se ove godine pojaviti u tom maniru.

Najava je došla u vidu kratkog trejlera koji prikazuje šta igrači mogu i u praksi da očekuju, odnosno po pitanju vizuelne prezentacije i samog gejmpleja.

Naslovi koji će biti određeni period ekskluzivno dostupni na Epic Games Store su mahom oni u indie segmentu, i čiji je razvoj pomogao sam Epic Games. Na od igara sa liste se najviše ističe masovna The Foundation eskpanzija za Control, koji je i dalje EGS ekskluziva, u kojoj 26, martadobijate potpuno novu priču.

AAA ekskluziva nema, ali se među očekivanijim naslovima koji će se pojaviti samo na Epic Games Store nalazi Samurai Showdown. Ovog proleća stiže najnoviji nastavak u čuvenom serijalu tabačina nakon decenije pauze i vodi nas u period pre originalne igre, sa sve osveženom 2D grafikom i prepoznatljivim stilom.

Lista najavljenih igara se vezuje za period proleća i ranog leta ove godine, a za kasnije nas očekuje još više ekskluziva i uzbudljivih naslova. Evo šta još možete da očekujete u narednim mesecima: 

Totally Reliable Delivery Service – ako ste ikada imali problema sa brzom poštom i havarisanim paketima, onda će vas ova igra uputiti u tajne zanata isporuke robe na ispravnu adresu dok uništavate sve oko sebe, sami ili u društvu još 3 igrača. Izlazi 1. aprila.

Industries of Titan – 14. aprila izlazi mešavina strategije i simulatora u koja vas seli na Saturnov mesec Titan sa ciljem izgradnje industrijskog grada i pokoravanja svih koji požele da vam stanu na put. Neprijatelji će vam biti drugi industrijski magnati koje možete nadmašiti tehnološkim inovacijama, političkim umećem, ili čistom borbom letelicama.

Dread Nautical – Ako ste za malo natprirodnog, onda ćete morati da sačekate 29. april i ovu igru. Smešteni na brodu napadnutom od strane čudovišta iz druge dimenzije, vi se morate odbraniti pametnom upotrebom ograničenih resursa i oružja, a kako biste imali bilo kakve šanse, morate ubediti prestravljenu posadu da vam se pridruži. Dread Nautical je kombinacija taktičke strategije sa RPG elementima, što zvuči kao zanimljiva kombinacija.

Diabotical – Evo i jedne besplatne igre na listi. Diabotical je Arena pucačina iz prvog lica za više igrača koji su predstavljeni robotima. Poenta igre je prosta borba i nadmetanje za oružanu nadmoć kroz 3 moda i 9 mapa, koliko će ih na početku biti u ponudi, sa kasnijim proširenjima. Diabotical stiže 1. juna.

Sludge Life – Ovog proleća stiže igra sa jedinstvenim umetničkim stilom, koji se uklapa u samu tematiku. Vi igrate kao mladi vandal koji treba da se probije u zajednici grafiti majstora na različite načine. Igra je otvorenog tipa i pored ostavljanja grafita na zgradama možete se zabaviti i na druge načine, kao što je igranje igara unutar igre.

Among Trees – Leto će proći u znaku ove atmosferične avanture prepune divnih boja i životinjskog sveta. Ovaj naslov od vas ne zahteva ništa specijalno, već je potrebno samo da se prepustite opuštenoj atmosferi dok istražujete prirodu i sakpljate resurse važne za život. Ovo je definitivno jedna od igara koje ćemo pratiti u narednim mesecima.

Saturnalia – Za kraj je ostavljena horor igra koje se pre svega ističe vizuelnim stilom koji se retko viđa. Saturnalia nas vodi u kraj 80-ih godina prošlog veka gde se grupa stranaca mora udružiti kako bi preživela. Igra je napravljena u roguelite stilu, tako kada nastradate sa jednim karakterom, nastavljate gde ste stali sa nekim drugim. Narativ i lokacije se menjaju nasumično, tako da uvek imate nešto drugačije dok pokušavate da preživite u ovoj folklorom inspirisanoj avanturi. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top