PC

Prikazana prva fotografija iz STALKER 2!

Ova nedelja je počela izuzetno dinamično sa raznim uzbudljivim objavama, a trenutno najviše pažnje privlači novootkriveni detalj vezan za dugo očekivani nastavak u S.T.A.L.K.E.R. franšizi.

STALKER 2 bi nas vodio u apokaliptični svet inspirisan originalnom trilogijom, i developer igre, GSC Game World, je objavio da će igru krasiti jedinstvena atmosfera, koju sada imamo prilike da vidimo zahvaljujući fotografiji iz igre objavljenoj na zvaničnoj stranici igre

Objavljena fotografija potvrđuje da će se koristiti Unreal 4 endžin, sa visokim nivoom detalja, a možemo videti i da fotografiju krasi pomenuta mračna atmosfera iako ništa konkretno nije prikazano.

Stalker 2 je najavljen sredinom 2018. godine, i to u izuzetno ranoj fazi produkcije kako bi GSC Game World našao izdavača koji bi finansijski pomogao razvoj igre. Sada, nakon dugog perioda tišine, lepo je čuti da se na igri i dalje aktivno radi, iako smo samo dobili jednu fotografiju iz igre.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti više detalja o ovoj dugo očekivanoj igri, a ispod možete pogledati screenshot.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top