PC

Procurela nova Hearthstone ekspanzija, dobijamo novu Demon Hunter klasu

Blizzard već duže vremena u pozadini krčka najnoviju ekspanziju za svoju kartičnu igru Hearthstone, ali to nije mogao da zadrži u tajnosti do samog kraja, pošto su detalji vezani za novine procureli u javnost.

Tako smo pre zvanične objave saznali da nova ekspanzija za Hearthstone nosi naziv Ashes of Outland i donosi veliki broj novina i promena. Planirani datum izlaska je navodno 7. april, dok će igrači delić ove ekspanzije moći da okuse već danas, 17. marta, pošto će svi besplatno dobiti legendarnu kartu Kael’thas Sunstrider.

Ekspanzija sa sobom donosi potpuno novu Demon Hunter klasu, koja kao moć ima Demon Claws, napad koji oduzima jedan mana poen. Sa ovom klasom stiže i potpuno nova mehanika, Outcast, gde se igračima u zavisnosti od karte daruje određeni bonus ako se ista nalazi skroz levo ili desno u ruci.

Što se tiče izmena, Priest će ih dobiti najviše, pošto je Blizzard odradio overhaul klase, što se mahom može opisati kao uklanjanje karti koje su samo zauzimale prostora u špilovima igrača. Kao primer je navedena Prophet Velen karta, koja se trenutno ne uklapa u strategije koje podržavaju developeri te je sklonjena u Hall of Fame.

Vrlo je verovatno da će Blizzard uskoro i zvanično otkriti detalje nove ekspanzije, pre svega zbog planiranog darivanja besplatne karte svim igračima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top