Mobile

Riotov Teamfight Tactics(TFT) uskoro stiže na Android i iOS uređaje

Auto Chess groznica se možda stišala, ali to ne znači da su kreatori igara ovog tipa tako lako odustali od rada na svojim naslovima. Među njima se nalazi i Riot Games, čija je igra Teamfight Tactics već duže vremena dostupna na PC-u i uskoro stiže na mobilne uređaje.

Riot je objavio da će TFT već 19. marta postati dostupan za Android i iOS korisnike i biće potpuno besplatan. Mobilna verzija igre će imati omogućen cross-play sa igračima na PC-u, tako da neće biti odvajanja među prijateljima.

Zajedno sa novom verzijom, za nove igrače je kreiran dosta bolji tutorijal, koji omogućava lakše upoznavanje sa mehanikom igranja, ali tu nije kraj novinama.

TFT dobija i Battle Pass sistem progresije, što omogućava da se kroz igranje otključava dodatni sadržaj, i vidu animacija, skinova i setova, kako bi se igrači istakli od ostalih.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top