PC

Sav sadržaj u D&D Online i Lord of the Rings Online će biti besplatan do kraja aprila

Studio Standing Stone dolazi u pomoć svim pogođenim pandemijom korona virusa tako što će im omogućiti da kompletnom sadržaju u Dungeons and Dragons Online i Lord of the Rings Online pristupe potpuno besplatno.

U zvaničnoj objavi studija otkriveno je da će svi kvestovi, tamnice, rejdovi, kao i dodatni sadržaj koji je došao putem ekspanzija, biti besplatan sve do 30. aprila, tokom kojeg će trajati i XP boost.

Uz to, mnogi popularni događaji se vraćaju. U D&D Online će dostupni biti Mimic i Anniversary događaji, dok će u LotRO dostupni biti The Curator i Baggins Birthday događaji.

Obe igre su izuzetno bogate sadržajem, prvenstveno LotRO, koji i nakon svih ovih godina aktivno dobija novi sadržaj u vidu ekspanzija, tako da je sada pravo vreme da se vratite ovoj igri, ili da je po prvi put isprobate, ako do sada niste.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top