PC

Stigao je prvi prikaz gejmpleja za Rogue Company, PvP pucačinu studija Hi-Rez

Kada je najavljena prošle godine na E3 sajmu, Hi-Rez je podelio samo live-action trejler iz kojeg je izvučeno da se radi o PvP pucačini i da će se u ponudi naći raznovrsni likovi.

Developer igre je sada, nakon 9 meseci od najave, rešio da podeli prvi gejmplej trejler, kojim ujedno imamo šansu da vidimo kako će izgledati sam Rogue Company.

Trejler prikazuje da nas očekuju borbe formata 5v5 iz trećeg lica, sa dodatnom potvrdom da će svaki od ponuđenih karaktera biti jedinstven po izgledu i sposobnostima, u zavisnosti od klase kojoj pripada.

Igra po grafici nekako  podseća na Overwatch, mada je sličnost verovatno nenamerna. Napucavanje više naginje onom arkadnom, a u trejleru imamo prilike da vidimo više modova igranja, kao i to da će postojati sistem pingovanja lokacija i neprijatelja, nalik onom u Apex Legends.

Ono što je od ranije poznato je da će Rogue Company podržavati multiplatformsko igranje i da će za PC biti Epic Games Store ekskluziva. Drugih tehničkih detalja nema, dok su prijave za alfa testiranje otvorene i to možete učiniti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top