PC

The Elder Scrolls Online je besplatan za igranje od 1. aprila

Još besplatnih opcija za zabavu stiže u narednim danima, a ovoga puta ćete moći da se upustite u avanture jedno fantastičnog univerzuma sa The Elder Scrolls Online.

Počevši od 1. aprila(nije šala) The Elder Scrolls Online će biti u potpunosti besplatan za igrače na PC-u i konzolama, i pod tim spada kompletan sadržaj koji igra ima da ponudi. Vreme trajanja se razlikuje od platforme do platforme, pošto će na PC-u igra biti besplatna za igranje do 6. aprila, a za konzole do 13. aprila.

Oni koji već poseduju Elder Scrolls Online takođe imaju nešto besplatno u ponudi, prolog nadolazeće Greymoor ekspanzije. Prolog obuhvata dve misije koje će igrače dublje uvesti u priču i zainteresovati za dalje, što će se nastaviti kada ekspanzija u potpunosti postane dostupna sredinom maja.

Sa Elder Scrolls Online, na raspolaganju vam je dosta sadržaja i čitav Tamrijel za istraživanje i to u društvu prijatelja, sa kojima možete učestvovati u raznim kvestovima, PvP okršajima, istraživanjima tamnica, i sada je prava prilika ih pozovete da vam se pridruže.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top