Filmovi-Serije

Uncharted film sa smenom režisera dobio još jednu zvezdu – Antonio Banderas

I po sedmi put, Uncharted film dobija novog režisera pred kojim je izgleda težak zadatak da harizmu i avanturizam igara prenese na bioskopsko platno.

Prethodni zaduženi za ovaj zadatak je bio Trevis Najt, koji je radio na filmu Bumblebee, ali je sada odustao od Uncharted filma i mesto je predao Rubenu Flejščeru, zaduženog za Zombieland i Venom.

Smene u glumačkoj postavi nema, tako da je na čelu i dalje Tom Holand koji je oduševljen skriptom, a najnovija zvezda koja će se pojaviti u filmu je čuveni desperado – Antonio Banderas. Za sada nije poznato koji će lik biti, ali postoje šanse da će se ovaj popularni glumac okušati u ulozi negativca.

Smena režisera je imala velikog uticaja na datum dolaska Uncharted filma u bioskope, tako da je nakon nekoliko odlaganja došlo do još jednog. To znači da film neće izaći u decembru ove godine, već je sada pomeren za mart 2021.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top